Duitsland

Transport naar Duitsland is voor ons dagelijkse kost. Duitsland is de grootste handelspartner van Nederland en om deze reden zijn wij hier dan ook veel te vinden. Pakketten, deelladingen, trailers, pallets; u bedenkt het en wij vervoeren het voor u.

Duitsland

Looptijden
De looptijden naar bestemmingen in Duitsland bedragen 24 tot 48 uur.
Wij vertrekken dagelijks vanaf verschillende depots, allen met een strategische ligging in Duitsland.

Express service
Uiteraard zijn wij in staat om uw goederen per ‘express service’ te versturen. Voor meer informatie kunt u naar de transport Duitsland afdeling vragen.

Koerierdienst
Ook spoedzendingen nemen wij graag voor u uit handen. Deze zendingen vervoeren wij door middel van onze koeriersdienst. Dit zijn kleinere, minder zware zendingen die met spoed bij uw klant geleverd dienen te worden.

Overige diensten m.b.t. Transport Duitsland
Accijnsgoederen
Geconditioneerd transporty, zowel FTL als groupage

Goederen vanuit Duitsland
Mocht u goederen vanuit Duitsland importeren, dan kunnen wij ook dit uiteraard voor u verzorgen. Wij hebben aanvullend op ons internationale groupage netwerk, zeer korte lijnen met het nationale transportbedrijf Peeters Vervoercentrale in Amsterdam. Door middel van deze samenwerking kunnen wij een kwalitatief hoogwaardig, snelle en bovendien groene dienstverlening aanbieden tegen een concurrerende prijs.

Top