Luchtvracht

Luchtvracht wordt vaak als onnodig duur bestempeld terwijl dit allang niet meer het geval hoeft te zijn. Wij kunnen, samen met u, beoordelen of de besparingen van een snel transport opwegen tegen de hogere kosten.

Of het nu gaat om een pakketzending of om een grote vracht, wij kunnen u hierin begeleiden. Wij kunnen zendingen via de reguliere lijndiensten, luchtvracht consolidatie of per speciale chartervracht plannen. Onze ervaring met speciale projecten naar moeilijk begaanbare gebieden maakt Amsterdam Freight Company uw ideale luchtvrachtpartner.

Indien de juiste keuzes gemaakt worden kunt u geld besparen op Luchtvracht!

Heeft u interesse in deze dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DRANKLOGISTIEK

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

WAREHOUSING

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

BEURSLOGISTIEK

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.

Hulp nodig?

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

contact

Top