Transport Europa

Wegtransport binnen Europa is voor ons geen enkel probleem. Of het nu im- of export betreft, groupage of complete ladingen, van depot naar depot of door-2-door, wij nemen elke uitdaging aan en nemen al uw zorgen uit handen.

Amsterdam Freight Company heeft een sterk netwerk waardoor wij door heel Europa zeer scherpe tarieven kunnen aanbieden. Aangezien we veel op de producerende wijnlanden rijden creëren wij onder andere op de deze regio’s een groot voordeel ten opzichte van onze concurrenten. Tevens kan Amsterdam Freight Company accijns goederen van en naar alle landen binnen Europa verzorgen; zowel operationeel als administratief. Een aantal goederen die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld: chocolade, sigaretten, koffie en alcoholische dranken.

Bent u opzoek naar een specifiek land of gebied? Neem dan een kijkje op specifieke pagina's van de landen / gebieden.

Heeft u interesse in deze dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

DRANKLOGISTIEK

Wijn, sterkedrank, bier en andere (alcoholische) dranken zijn kostbare, gevoelige goederen. Op basis van onze expertise in deze sector bieden we u specifieke oplossingen die ervoor zorgen dat uw leveringen hun bestemming veilig en wel bereiken. Dit omhoudt zowel im- en export als distributie naar de eindbestemming.

WAREHOUSING

Ook wat betreft Warehousing bent u bij ons aan het juiste adres. In combinatie met onze partner Amsterdam Warehouse Company bieden wij op deze manier een totaaloplossing aan. Producten opslaan, ompakken en verzendklaar maken zijn enkele van de diensten die geleverd kunnen worden. Ook beschikt AWC over een eigen AGP wat veel flexibiliteit biedt.

BEURSLOGISTIEK

Wanneer u ergens in de wereld op een beurs staat moet u zich daar volledig op kunnen concentreren. Wij nemen u graag de logistieke kant van uw beursdeelname uit handen. Wij verzorgen het transport van uw beurszending vanaf uw drempel tot en met de levering op uw stand.

Hulp nodig?

Heeft u interesse in onze diensten? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

contact

Top